Om oss

YH-utbildningar för den moderna arbetsmarknaden

Vi bedriver idag två yrkeshögskoleutbildningar som båda är eftertraktade av arbetslivet. Hos oss finns erfarenhet av att skapa och utveckla hållbara utbildningar för den moderna arbetsmarknaden och som ger dig möjligheter att starta en ny karriär som Medicinsk vårdadministratör eller inom Trafikteknik.

Våra yrkeshögskoleutbildningar kommer till och utvecklas i nära samarbete med arbetslivet. I och med att Consensus också arbetar med företagsutbildning, rekrytering och konsultverksamhet har vi ett stort nätverk bland företag och verksamheter inom en mängd branscher och områden.

För oss är det viktigt att du som läser en YH-utbildning känner närhet till oss som utbildningsamordnare oavsett om din utbildning ges på plats eller på distans. Vi jobbar för att hålla en tät kontakt med både utbildarna och dig som studerande för att säkerställa att utbildningens genomförande och kvalitet lever upp till förväntningarna.

Läs mer om vad våra utbildningar innehåller på deras egna sidor: Medicinsk vårdadministratör och Trafikteknik.

“Vi vill erbjuda en kvalitativ utbildning som kan vara starten på en ny och spännande karriär ”

Maja von Stedingk Wigren - Manager Consensus Academy

Studietiden ska vara spännande, utvecklande och leda till goda jobbmöjligheter

Vi vill ge dig som studerar hos oss en spännande, utmanande och utvecklande utbildning! Med ett nära samarbete med arbetslivet, stor intern kompetens kring utbildningsanordning och utbildare med både erfarenhet och driv håller vi våra utbildningar ständigt uppdaterade för att de ska motsvara arbetslivets krav och behov på bästa sätt. Vi möter dig där du är och ger dig kunskaper för att kunna skapa en ny karriär.