Om oss

Vi är kompetensen du behöver

Vi startade 2002 som ett renodlat utbildningsföretag men idag erbjuder vi affärsdriven kompetensrådgivning inom utbildning, rekrytering och konsulttjänster. Vi hjälper människor och verksamheter att nå sin fulla potential.

Som konsult hos oss är du garanterad en spännande resa. Vi har varit i ständig utveckling sedan starten och vi kommer att fortsätta förändras och förbättras för att hela tiden möta våra kunders efterfrågan och önskemål.

Vårt rekryterings-team består idag av 60% kvinnor och 40% män, med akademiska meriter inom bland annat HR, ekonomi, management, retorik och arbetspsykologi. Vårt samlade team har över fyrtiofem års gemensam erfarenhet av Executive Search och genomför årligen över tvåhundra personbedömningar och sextio headhunting-uppdrag.

“Vi hjälper människor och verksamheter att nå sin fulla potential.”

Håkan Pettersson - Försäljningschef

Det handlar om att lyssna noga och förstå rätt utmaning

Att arbeta på Consensus handlar till stor del om att lyssna och att förstå kundens verkliga utmaningar och möjligheter. Våra roller varierar såklart, och du kan vara säljare, administratör, ekonom, rekryteringskonsult, utbildare eller uthyrd konsult. Men målet är alltid detsamma, att hjälpa kunderna att nå uppsatta mål och utveckla sin verksamhet.

Håkan Pettersson