Konsulter

Kompetensen du behöver och personligheten som gör skillnad

Vårt stora nätverk och långa erfarenhet hjälper oss att snabbt hitta rätt person för varje unikt uppdrag. Vi är bra på att matcha våra uppdragsgivares önskemål och kravbilder med våra konsulters kompetensområden, personligheter och drivkrafter. Vårt mål är alltid att skapa bästa möjliga samarbete och resultat.

Att dela just målbild och värderingar mellan konsult och uppdragsgivare är avgörande för ett lyckat samarbete. Vi lägger därför stor vikt och en stor del av vår uppmärksamhet på just detta. Det är också en av anledningarna till att många av våra konsultuppdrag är så framgångsrika.

Idag arbetar konsulter från oss på Consensus på både små och stora företag och organisationer över hela Sverige. Uppdragen sträcker sig från några månader till flera års samarbete.

Vi erbjuder

  • Interimschefer
  • Konsultuthyrning

Mathias Åkerblom, Kundansvarig

Vi försöker alltid att se mer, förstå mer och lyckas bättre

Vi tänker alltid på helheten, det är absolut en av våra viktigaste tillgångar. Vår kanske största styrka. Att ha den breda inställningen till olika uppdrag och möten, att hela tiden nyfiket upptäcka och förstå hela bilden, det gör oss till ett mycket bättre företag helt klart. Det innebär också vi ser mer än rätt lösning för rätt utmaning, vi ser också människan.

Mathias Åkerblom